Αποχαιρετιστήριο Πογιέτ αλλά με μια…χαραμάδα παραμονής

 

 

 

Ο Γκουστάβο Πογέτ με ανάρτηση του στα social media αποχαιρέτισε τους πάντες μετά την λήξη του συμβολαίου του, ωστόσο άφησε ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό στο τέλος για παραμονή΄του στην Εθνική.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ουρουγουανού τεχνικού έχει ως εξής:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, το προπονητικό επιτελείο και εγώ φτάσαμε, χθες, στο τέλος των συμβολαίων μας.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά αν αυτό ήταν το τέλος του ταξιδιού μας μαζί, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να μοιραστώ την ευγνωμοσύνη μου.

Η εργασία και η εκπροσώπηση της Εθνικής Ελλάδας υπήρξε απόλυτη τιμή και χαρά.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν (προσωπικό ΕΠΟ, Ιατρικό προσωπικό, Kitman’s κτλ) και που στήριξαν την ομάδα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, το πάθος των οπαδών σε αυτή τη χώρα είναι ασύγκριτο.

Φυσικά, θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους και κάθε παίκτη. Η αφοσίωσή σας και το ταλέντο σας αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα αφήσουμε το πέναλτι αυτής της εβδομάδας να επισκιάσει την απίστευτη πρόοδο που έχουμε πετύχει μαζί.

Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με μια τόσο εξαιρετική ομάδα παικτών που είναι τόσο κλάση εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ποιος ξέρει τι θα επιφυλάσσει το μέλλον, αν συνεχίσουμε μαζί ή όχι, αλλά ένα είναι σίγουρο – θα είμαι για πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας»