ΑΟΤ: Έπιασε δουλειά με φόντο  την Γ΄ Εθνική ο Νίκος Σουτζής
Ο Νίκος Σουτζής

Σε τροχιά Γ΄ Εθνικής κινείται πλέον ο ΑΟΤ προγραμματίζοντας μεθοδικά τις κινήσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

Λίγες μόνο μέρες μετά την επίτευξη του στόχου της(επ)ανόδυ στην Γ΄ Εθνική η ομάδα της Μεσσαράς έβαλε μπρος τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά με στόχο να είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Στον ΑΟΤ δεν θέλουν η ομάδα να αποτελέσει ασανσέρ αφού και πέρυσι ήταν στην κατηγορία αλλά υποβιβάστηκε  και γι αυτό στόχος είναι να γίνουν όλα όπως πρέπει και να αποφευχθούν λάθη και αστοχίες του παρελθόντος.

Η διοίκηση της ομάδας δεν άφησε να περάσει πολύς χρόνος και ήδη συμφώνησε με τον Νίκο Σουτζή ανανεώνοντας την συνεργασία μαζί του. Κάθε ομάδα ξεκινάει τον προγραμματισμό της από τον προπονητή και στον ΑΟΤ φρόντισαν να κλείσουν γρήγορα αυτό το θέμα διατηρώντας στον πάγκο τον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο.

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο νεαρός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο και τη νέα χρονιά ενώ είναι εκείνος που μαζί με την διοίκηση θα σχεδιάσει τον ΑΟΤ της Γ΄ Εθνικής.«Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Ήταν τυπικό θέμα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να υλοποιήσουμε γρήγορα τον σχεδιασμό μας για να είναι η ομάδα έτοιμη την επόμενη μέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σουτζής μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΤ.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι ο ΑΟΤ να διεκδικήσει τον στόχο της παραμονής κάνοντας τις σωστές κινήσεις σε μεταγραφικό επίπεδο.«Θέλουμε να κρατήσουμε αρκετά παιδιά από τον περυσινό κορμό, που ανέβασαν την ομάδα. Θα γίνουν αρκετές προσθήκες» πρόσθεσε ο τεχνικός του ΑΟΤ.

Ο προγραμματισμός μπαίνει σε εφαρμογή από την ερχόμενη εβδομάδα και περιλαμβάνει ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές. Στόχος όπως είπε και ο Νίκος Σουτζής να κρατήσει τους περισσότερους παίκτες αλλά και να προχωρήσει σε ποιοτική ενίσχυση με έμπειρους.