Ακόμα έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, απέκτησε ο ΑΟΑΝ. Μετά τον Δολαψάκη, στην ομάδα του Αγίου Νικολάου εντάχθηκε και ο Γιώργος Μακρυδάκης που ανήκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Κ19 του ΟΦΗ.
«Ο 20χρονος παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά τόσο ως αμυντικός αλλά και ως μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από την Πράσινη ακαδημία Ρεθύμνου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Πάνορμο και τον Τάλω Μελιδονίου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της οποίας αποτέλεσε μέλος, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν μέλος της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ.
Τον καλωσορίζουμε στον Άγιο Νικόλαο και την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΟΑΝ.