Απο την προπόνηση της Εθνικής γυναικών
Απο την προπόνηση της Εθνικής γυναικών

Με προπόνηση αλλά και επίσκεψη σε σχολεία στο Γάζι  συνέχισε η Εθνική Γυναικών την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου (27/10) εκ των δύο αγώνων της με την Ουκρανία στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα η  Ελένη Κακαμπούκη, η Δανάη Σιδηρά, η Χαρούλα Δημητρίου και η Θεώνη Ζέρβα επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου. Μίλησαν στα παιδιά για το γυναικείο ποδόσφαιρο, τη διαδρομή τους στο άθλημα και την Εθνική Ομάδα και ζήτησαν τη στήριξή τους στον αγώνα της Παρασκευής με την Ουκρανία.

το μεταξύ η  Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής γυναικών, Βεατρίκη Σαρρή,
Στο μεταξύ η  Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής γυναικών, Βεατρίκη Σαρρή, μίλησε στον AthleticΣΠΟΡFM 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και πέναλτι” με τους Νίκο Μαρκάκη και Μανώλη Θέμελη, για τους δύο αγώνες με αντίπαλο την Ουκρανία. «Πρόκειται για πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπως κάθε ένα με την Εθνική Ελλάδας, συγκεκριμένα για εκείνα με την Ουκρανία θέλουμε τις νίκες και κατά συνέπεια πρόκειται για δύο κρίσιμα παιχνίδια και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που θέλουμε τη νίκη.

Ήδη νιώθω την Κρητική φιλοξενία, μας έχουν στηρίξει και στα γήπεδα και στο ξενοδοχείο. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ εάν έρθει, να μας εμψυχώσει. Τον καλούμε και ελπίζουμε να μην τον απογοητεύσουμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμες» είπε χαρακτηριστικά η Σαρρή.