Χωρίς φιλικό θα κυλήσει τελικά το Σαββατοκύριακο για τον Εργοτέλη αφού το προγραμματισμένο για σήμερα με την Επισκοπή ματαιώθηκε με ευθύνη της ομάδας του Ρεθύμνου. Η Επισκοπή ενημέρωσε χθες τον Εργοτέλη ότι το φιλικό ακυρώνεται λόγω των πολλών όπως υποστήριξε προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει.
Έτσι, λοιπόν, το σημερινό φιλικό παιχνίδι, θα αντικατασταθεί με οικογενειακό διπλό, στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου σε μια προσπάθεια του τεχνικού τιμ του Εργοτέλη να κρατήσει τους παίκτες σε αγωνιστική δράση εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μπαδήμα δούλεψαν πάνω στο τακτικό κομμάτι και σε παιχνίδια. Στα ευχάριστα, το γεγονός ότι μαζί με τον Κοκκίνη στροφές ανέβασε χθες και ο Πατρινός αντίθετα ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Ντουμάνης, Κουτάντος, Άπι και ο Τζελέπης που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Το σημερινό ραντεβού έχει δοθεί στις 10.00 το πρωί στο Παγκρήτιο.
