Στο καλύτερο… φεγγάρι του μέσα στη σεζόν βρίσκεται ο ΟΦΗ που μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Β’ Εθνική μπάσκετ και «φλερτάρει» έντονα με την πρώτη εξάδα.
Η κορύφωση ήταν ασφαλώς το σπουδαίο «διπλό» στο Αιγάλεω, όπου οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη άγγιξαν το τέλειο στην επίθεση.
«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Κερδίσαμε σε μια έδρα που μέχρι τώρα ήταν αήττητη στην κατηγορία.
Πραγματικά, φοβερή εμφάνιση.
Νομίζω στο επιθετικό κομμάτι διαβάσαμε τα πάντα σωστά και παίξαμε με μεγάλη ψυχή», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ που έδωσε το “παρών” στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών, όπου βραβεύθηκαν προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ καθώς και οι τεχνικοί που είχαν επιτυχίες την περσινή σεζόν στα εθνικά πρωταθλήματα.
«Πέρσι η ομάδα πέτυχε γιατί ήμασταν πραγματικά μια οικογένεια και κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.
Οφείλεται πρώτα στους παίκτες και δεύτερον στη διοίκηση. Κάθε βραβείο ανήκει σε όλο το σύλλογο και όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι στο μέλλον να ζήσουμε τέτοιες στιγμές», τόνισε ο κ. Ράλλης.
Ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία την ερχόμενη Κυριακή, αγωνιζόμενος ξανά στο κλειστό του ΒΑΚ (αφού την ίδια ώρα θα γίνεται στα «Δυο Αοράκια» το All Star Game) με αντίπαλο τον ουραγό Ιωνικό Ν.Φ., να «πιάσει» τις τέσσερις σερί νίκες και να μπει για τα καλά σε τροχιά εξάδας, κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.