Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου προσφέρει δωρεάν είσοδο στους μαθητές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, αλλά και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ της Κρήτης, στο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου για την 1η αγωνιστική της Elite League, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου (5μμ), στο ΝΚΓ Νέας Αλικαρνασσού «2Αορακια».
Η Αναγέννηση θα χρησιμοποιήσει ως έδρα τα Δυο Αοράκια στα πρώτα ματς της σεζόν και αργότερα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα, το Κλειστό Αρκαλοχωρίου.
“Μια ολόκληρη σεζόν για να γνωρίσουν το μπάσκετ, να ζήσουν την ένταση του αγώνα, να φωνάξουν, να χειροκροτήσουν και να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες μας.
Γιατί το μπάσκετ δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές. Είναι οι άνθρωποι στην εξέδρα. Είναι η φωνή. Είναι το συναίσθημα. Είναι το μαζί.
Η Κρήτη, το Αρκαλοχώρι οι ρίζες μας. Η νέα γενιά, το μέλλον μας”, τονίζει στην ανάρτησή της η ομάδα του Αρκαλοχωρίου.
