Άμυνα από την αρχή για τον ΟΦΗ

Νέα αμυντική γραμμή καλείται να χτίσει ο ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν με τις αλλαγές που έρχονται στο ρόστερ. Στον μεταγραφικό σχεδιασμό είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι συμπεριλαμβάνεται ένα δεξί μπακ ένα αριστερό και ένας κεντρικός αμυντικός ενώ στην περίπτωση που φύγει και ο Βούρος ο ΟΦΗ θα πάει λογικά και για ένα ακόμα στόπερ.

Έχει ήδη αποχωρήσει πριν από το τέλος του πρωταθλήματος ο Λάρσον που ήταν το βασικό δεξί μπακ του ΟΦΗ τα δυο τελευταία χρόνια, ο Τοράρινσονείναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, ο Γιαννούλης σταμάτησε το ποδόσφαιρο,  ενώ για τον Βούρο παρότι τον ΟΦΗ κρατούν ακόμα ένα παράθυρο ανοικτό, οι πληροφορίες από την Κύπρο τον θέλουν να τα έχει βρει με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν τα 3/5 της αμυντικής γραμμής του ΟΦΗ, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη της ομάδας την σεζόν που έληξε καθώς δέχθηκε 50 γκολ σε 33 αγώνες.

Στο μεταγραφικό παζάρι ο ΟΦΗ αναζητά ήδη δυο ακραία μπακ και τουλάχιστον ένα κεντρικό αμυντικό με την υπόθεση Βούρου να καθορίζει τις εξελίξεις για την άλλη θέση.

Η άμυνα θα είναι μαζί με την επίθεση οι γραμμές που θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές. Όπως έχουμε ξαναγράψει παρελθόν πρέπει να θεωρούνται αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις οι Φελίπε, Μοσκέρα, Μπάκου που σημαίνει ότι αυτοί οι παίκτες πρέπει να αντικατασταθούν με τον Ισέκα και τους Ριέρα, Αποστολάκη, Χιμένεθ να είναι εκείνοι που παραμένουν από το υπάρχον ρόστερ.

Στο Γεντί Κουλέ η Ακαδημία

Το χορτάρι του Γεντί Κουλέ, είχαν την ευκαιρία να πατήσουν, παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε προγραμματισμένη προπόνηση, που έγινε σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.

“Το δέος και η χαρά των μικρών παιδιών μας, κάποια από τα οποία ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να φορέσουν κάποια στιγμή τη φανέλα της πρώτης ομάδας, δεν περιγράφεται!” αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

“Αυτή η μοναδική εμπειρία των μικρών μας αθλητών στο ιστορικό γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, έχει πολλαπλά οφέλη για το σύλλογο μας και τους αθλητές μας, που μπολιάζονται με την ιδέα του ΟΦΗ!”, επισημαίνει το αθλητικό σωματείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση τους ευχαριστούν την ΠΑΕ ΟΦΗ, για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα της χρήσης του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για αυτό το σκοπό.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συνεχιστούν κανονικά για όλο τον Ιούνιο, ενώ θα λειτουργήσουν και καλοκαιρινά τμήματα και για όλο τον Ιούλιο με προπονήσεις αργά το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του CALCETTO στην Αμουδάρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα, 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ) και στα 6934590403, 2810317777, 2810311525 (επικοινωνία με την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Με επιτυχία τα δοκιμαστικά  στο Ρέθυμνο

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι εγγραφές στα δοκιμαστικά του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο.
Οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 10 & την Τρίτη 11 Ιουνίου στο Δημοτικό γήπεδο Γάλλου.

Τα παιδιά τα οποία τα επιλεχθούν θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ15 και Κ17 της Elite Ακαδημίας, οι οποίες θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Super League για την σεζόν 2024-25, αλλά και τις ομάδες K14, Κ12 και Κ10 της ακαδημίας του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο.