Συμφώνησε με Αλμυρό ο Σουτζής

Εκτός φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΠΣΗ έμεινε ο Αλμυρός μετά την ήττα με 5-3 στην παράταση από τον Γιούχτα. Οι άνθρωποι της ομάδας του Γαζίου, με πρώτο τον προπονητή Μανώλη Σουτζή, εξέφρασαν μετά το ματς έντονα παράπονα για τα σφυρίγματα του διαιτητή Πατεμτζή, τονίζοντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

«Εγιναν αρκετά σοβαρά πράγματα στο τέλος προκειμένου ο Αλμυρός να μην κερδίσει αυτό το ματς. Πιστεύω ότι αδικηθήκαμε κατάφωρα. Στην παράταση ρισκάραμε και ο Γιούχτας βρήκε την ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα. Θεωρώ ότι δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, αυτή ήταν ο Αλμυρός», τόνισε ο κ. Σουτζής.

Χθες εξάλλου, η διοίκηση του Αλμυρού εξέδωσε μία λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση (συνοδευόμενη από βίντεο με τις επίμαχες φάσεις) όπου αναφέρει τα εξής: «Η ντροπή έκανε πάλι την εμφάνιση της στο γήπεδο του Γιούχτα στην αναμέτρηση της ομάδας μας για το θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΗ. Στη διάθεσή σας οι φάσεις που έκριναν και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας ακόμα μια φορά».

Ο τεχνικός του Αλμυρού, έκανε κι ένα σύντομο απολογισμό της σεζόν που για τους «πορτοκαλί» ολοκληρώνεται την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αγία Παρασκευή: «Είναι αλήθεια ότι η χρονιά ξεκίνησε για τον Αλμυρό με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Βρεθήκαμε ωστόσο να κυνηγάμε την παραμονή κι αυτό οφείλεται σε σοβαρούς λόγους που δεν είναι της παρούσης για να αναλυθούν.

Το καλό είναι ότι έστω και στο φινάλε, η ομάδα σώθηκε. Σίγουρα δε μας άξιζε όλο αυτό που περάσαμε. Πήραμε 37 βαθμούς με πολύ κόπο και ιδρώτα μέσα στο γήπεδο. Αδικηθήκαμε σε πολλά ματς ειδικά εκτός έδρας αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τέλος καλό όλα καλά», δήλωσε ο κ. Σουτζής.