Ροή ειδήσεων
πρόγραμμα των προπονήσεων στην ακαδημία του ΠΟΑ

Το 8ο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), ακόμα ένα με μεγάλο ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί αύριο (6μμ) για την Ακαδημία του ΠΟΑ. Ομιλητής θα είναι ο Βαγγέλης Μπέκας, προπονητής φυσικής κατάστασης των Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θέμα του θα είναι: «Η ψυχολογία πριν τους αγώνες-διασκεδαστικά παιχνίδια».

Το webinar αφορά τους προπονητές της Ακαδημίας, ωστόσο, οποιοσδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του ΠΟΑ, Νίκο Μακράκη, αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

O Βαγγέλης Μπέκας έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ (2017-2019), ως γυμναστής σε Πανιώνιο, Πλατανιά, Πανθρακικό και στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τέλος, είναι επικεφαλής του επιτελείου φυσικής κατάστασης στο Gerard’s Camp.