η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Ερασιτέχνης  Εργοτέλης  και η Interamerican

Σημαντική ανταπόκριση και έντονη συμμετοχή είχε  η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Ερασιτέχνης  Εργοτέλης  και η Interamerican στις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο.

Σε μια έμπρακτη πράξη αγάπης προς τους συνανθρώπους μας και κίνηση αλληλεγγύης και κοινωνικής υπευθυνότητας, μέλη του Εργοτέλη με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Στειακάκη, φίλαθλοι και αρκετοί συμπολίτες μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «κιτρινόμαυρων» και της Interamerican, προσφέροντας δέκα λεπτά χρόνου και κυρίως αίμα, το πολυτιμότερο αγαθό για την υγεία του ανθρώπου.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη και της Interamerican με ανακοίνωσή τους αισθάνονται την υποχρέωση να απευθύνουν ένα δημόσιο και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.