Α2 ΕΠΣΗ: Και «ξεκουράστηκε» και παρέμεινε μόνος πρώτος ο Νέος Ηρόδοτος

Δεν κατέφερε  να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Νέου Ηροδότου ο Ζαρός και έτσι η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού παρέμεινε μόνη στην κορυφή της Α2 (και στο +2), ενώ διανύσαμε την 9η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ζαρός έχασε βαθμολογικό «έδαφος», καθώς με τους Ξεκαρδάκη και Λυκούδη να σκοράρουν, έφερε ισοπαλία 2-2 στην Τύλισο (τα γκολ οι Σακλαμάκης και Σταματάκης) και βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πιο κάτω από τον πρωτοπόρο Νέο Ηρόδοτο.

Ακόμα ένα τρίποντο (το έκτο σε επτά ματς)  πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΠΟΑ Β «σκορπίζοντας» με 4-0 τον Αγιο Ιωάννη στο Ατσαλένιο με τους Βαρδάκη, Λυραράκη, Μαυρόκωστα και Σέκερ να σκοράρουν όλοι στο δεύτερο ημίχρονο!

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Ο.Φ.Α στα Καλέσα με 1-0 επί του Μαραθώνα, χάρις το τέρμα του Αουϊντα.

Με το ίδιο σκορ (1-0) κέρδισαν στην δύσκολη έδρα της Παλιανής και οι Μοίρες, με «δράστη» τον Κοτζαδάκη.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Δαμάστα, η οποία «φιλοδώρησε» με πέντε τέρματα (5-1) τον Αστέρα Μυρτιάς (σκόρερ ο Ευθυμιάδης). Από δύο φορές βρήκαν.. δίχτυα οι Ζερβάκης και Ρουμπάκης Δ. (2) και μία ο Βικέλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» το ματς με τον Π.Ο.Η η Φαιστός (3-0) στο «Γ. Σκουρέλλου» με τους Νιολάκη, Παπαδάκη Σ. και Σκαντζάκη να πετυχαίνουν τα τέρματα της.

«Σεφτέ» στα τρίποντα έκανε η Θέρισος, η οποία αν και έχανε με 1-0 και 2-1, τελικά κέρδισε με 3-2 τον Κόρακα στην Πόμπια. Οι Ορφανός, Ζαμπετάκης και Πολίτης  σκόραραν για τους νικητές και οι Τσακιράκης, Μαρκάκης για τους γηπεδούχους.