Α2 ΕΠΣΗ:  Η Παλιανή απολαμβάνει την «μοναξιά» της κορυφής

Στην πρώτη θέση της Α2 ΕΠΣΗ μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής «φιγουράρει» η Παλιανή με τον ΠΟΑ Β να έχει κάνει το 3/3 και να βρίσκεται στην δεύτερη μαζί  με τον Νέο Ηρόδοτο, που επέστρεψε στα τρίποντα.

Η πρωτοπόρος Παλιανή προηγήθηκε με τον Βιτσαρά, αλλά για τον Αστέρα ισοφάρισε ο Τζιράκης, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ στην Μυρτιά.

Ένα βαθμό πιο πίσω (10 έναντι 9) βρίσκεται ο ΠΟΑ Β, ο οποίος συνεχίζει την νικηφόρα πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα νικώντας δύσκολα με 3-1 τον ΠΟΗ στο Ατσαλένιο. Ο Κουντούρης «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Τζιρίτας «απάντησε». Οι Καλογιαννάκης και Καμαρίτης όμως σκόραραν στις καθυστερήσεις δίνοντας το τρίποντο στον ΠΟΑ Β.

Τους 9 βαθμούς όμως έφτασε και ο Νέος Ηρόδοτος καθώς με τους Κανδηλάκη και Μπαρδάκη να χρίζονται σκόρερ (2-1) έκαμψε την αντίσταση του μέχρι πρότινος αήττητου Ζαρού (το γκολ πέτυχε ο Ξεκαρδάκης) στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού.

Στα τρίποντα επέστρεψαν με το άνετο 4-1 στην Δαμάστα (σκόραρε ο Ζερβάκης) οι Μοίρες (τα γκολ σημείωσαν οι Κοτζαδάκης (2), Παπαδομανωλάκης, Φραγκιαδάκης).

«2 στα 2»  για τον Άγιο Ιωάννη, που πέρασε νικηφόρα από το Λίντο με 3-2 επί της Θερίσου, με τον Χαλκιαδάκη Ι. να σκοράρει δύο φορές (το άλλο γκολ πέτυχε ο Τσιριντάνης). Για τους γηπεδούχους βρήκαν… δίχτυα οι Γουργούλας (αυτογκόλ) και Πολίτης (με πέναλτι).

Με 2-0 κέρδισε η Φαιστός στο Μεσαρίτικο ντέρμπι τον Κόρακα στην Πόμπια, χάρις στα γκολ των Παπαδάκη Γ.Γ. και Άλλα.  Η αναμέτρηση Τύλισος – Μαραθώνας αναβλήθηκε, ενώ ο ΟΦΑ είχε ρεπό.