Αλμυρός

Τρελαίνει κόσμο ο Αλμυρός στα πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΗ που εξελίσσονται με εντυπωσιακό τρόπο. Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη διπλασίασε τις νίκες της επί του Ζαρού, με το 1-0 χθες στους Αγίους Δέκα και τον «έπιασε» στην κορυφή, υπερτερώντας μάλιστα στην ισοβαθμία. Υπενθυμίζουμε ότι τις δύο ομάδες χώριζαν 7 πόντοι στην έναρξη των πλέι οφ!

Ουσιαστικά πλέον η υπόθεση τίτλος είναι στα χέρια του Αλμυρού αφού αν κάνει το δύο στα δύο στα ματς που απομένουν, θα τον εξασφαλίσει και παράλληλα θα ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική. Να αναφέρουμε βέβαια ότι είναι αρκετά πιθανό να ανέβει στη Γ’ Εθνική και ο δευτεραθλητής, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα ματς έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Στην άλλη χθεσινή αναμέτρηση, ο Πόρος κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ.

ΖΑΡΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 0-1

Με γκολ από τα… αποδυτήρια που σημείωσε ο Κανδηλάκης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καργιωτάκη, ο Αλμυρός έκλεισε ξανά το σπίτι του Ζαρού (έστω κι αν χθες λόγω τιμωρίας έπαιξε στους Αγίους Δέκα).

Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν πολύ μέτριο, με την βροχή που έπεφτε κυρίως στο πρώτο μέρος να επηρεάζει τις δύο ομάδες. Ο Ζαρός προσπάθησε στην επανάληψη να φθάσει στην ισοφάριση αλλά δεν έφτιαξε μεγάλες ευκαιρίες και στο τέλος λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ, όταν ο Σακλαμάκης σημάδεψε το δοκάρι στο 90′.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος Μ.

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Αλμπαντάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης, Καλόμοιρης (69’  Παραθύρας).

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικολακούλης, Καργιωτάκης, Κανδηλάκης, Κλάδος, Κονιδάκης (62’  Σακλαμάκης), Αγαπάκης, Πρικάκης, Στρατήγης Α. (78’ Παπαδόπουλος), Μεντουδάκης, Απλαδάς.

ΠΑΟΚ - ΠΟΡΟΣ
Στιγμιότυπο από την χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πόρο

ΠΑΟΚ-ΠΟΡΟΣ 0-1

Δυνατό ματς έγινε στον Κρουσώνα, όπου ο μαχητικός Πόρος έφυγε με το τρίποντο, το οποίο του επιτρέπει να ελπίζει τουλάχιστον για τη 2η θέση.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 43’, όταν ο Ζαφείρης απέκρουσε το πέναλτι του Νικηφόρου, σε μία φάση που αποβλήθηκε ο Σκουλάς. Έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα, ο Πόρος πήρε το προβάδισμα στο 66’ με πέναλτι του Καστελλιανάκη, με τον Κοζυράκη να αντικρίζει ταυτόχρονα την κόκκινη κάρτα του Μαυραντωνάκη για να τελειώσουν και οι δύο ομάδες με 10 παίκτες το ματς.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Κεφαλούκος, Κοζυράκης, Βασιλείου, Φράγκος, Παπαδάκης, Παπαδιός, Καουκάκης, Σούρσος, Νικηφόρος, Ανωγειανάκης.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Χαρίτος, Ξηρός, Χατζησεβαστός (73’  Μεταξάκης), Μαγάκης, Ζαφείρης, Σκουλάς, Καστελλιανάκης (69’ Μάρκου), Σκούφος, Λεμονιάς, Χρηστάκης (46’  Πολυχρονάκης).

 

ΠΛΕΪ ΟΦ

Α1 ΕΠΣΗ

4η αγωνιστική
Ζαρός-Αλμυρός 0-1
ΠΑΟΚ-Πόρος 0-1

Βαθμολογία

1.Αλμυρός 10
2.Ζαρός 10
3.Πόρος 7
4.ΠΑΟΚ 6

5η αγωνιστική (19/5)

Πόρος-Ζαρός
ΠΑΟΚ-Αλμυρός

6η αγωνιστική (22/5)

Αλμυρός-Πόρος
Ζαρός-ΠΑΟΚ