Με κοινή πρωτοβουλία του προέδρου της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη και του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και μετά από πρόταση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ. της Ένωσης, το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας θα ονομάζεται «Χαμόγελο του Παιδιού», δίχως οικονομικά ανταλλάγματα.
Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η ΕΠΣΗ και η Δαμάστα στέλνουν το μήνυμα του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς, θέλοντας άπαντες να ευαισθητοποιηθούν σε δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Το «Χαμόγελο του παιδιού» είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.
Η Δαμάστα αποτελεί τον επίσημο πρεσβευτή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη και ο πρόεδρός της Αντώνης Παπαδάκης είναι ο χορηγός όλων των δράσεων του οργανισμού που γίνονται στο νησί. Μάλιστα και άλλα σωματεία της ΕΠΣΗ ήδη έχουν εκφράσει έμπρακτα τη στήριξή τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Όπως αποφασίστηκε, τις επόμενες μέρες θα γίνει μία μεγάλη εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί αυτή η πρωτοβουλία της ονοματοδοσίας της Α1 Κατηγορίας. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της ΕΠΣΗ, οι διαιτητές και οι φορείς.