Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει για τις κρητικές ομάδες, η αυριανή 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Εθνικής γυναικών στο ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο Χωραφά Περιστερίου ο προτελευταίος Ατρόμητος Αθηνών φιλοξενεί τον Εργοτέλη (5μμ), με τις «κιτρινόμαυρες» να στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους μακριά από το Ηράκλειο.
Η Γιάννα Δούκα επέλεξε στην αποστολή τις: Στριλιγκά, Γρηγοριάδου, Σημαιάκη, Καλέση, Ξέρα, Χαριτάκη, Κωνσταντοπούλου, Σιδηρά, Δρακωνάκη, Ζήγρα, Δρακογιαννάκη, Ραπάνη, Ηλιάδη, Σαριδάκη, Τζανάκη, Λάρου Μελίνα, Καλέση, Φανουράκη. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φίτσας (Δυτ. Αττικής). Ο ΟΦΗ αγωνίζεται στο Άργος με τον ουραγό Φείδων και χρειάζεται πάση θυσία την πρώτη νίκη εντός γηπέδου για να ανέβει βαθμολογικά.
Σέντρα στις 2μμ, με διαιτητή τον Μπόζνο (Αρκαδίας). Τέλος, ο Αστέρας Ρεθύμνου έχει πιο δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Αγίας Παρασκευής (5μμ, Κωτσονούρη Λακωνίας). Αύριο από τον ΑΟΚ η «Ανάβαση Μαλίων» Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αδράνειας, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός επανεκκινεί έστω και χωρίς την παρουσία θεατών.
Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου, διοργανώνει αύριο την «Ανάβαση Μαλίων», αγώνας που θα αποτελέσει τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης. Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί σε κομμάτι μήκους 5,2 χλμ. της γνωστής ειδικής διαδρομής του Ράλι Κρήτης «Μάλια-Κράσι».
Η διαδρομή θα κλείσει στις 9:30πμ προκειμένου να ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, οι επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές.Η εκκίνηση του αγώνα, που θα αποτελείται από δύο σκέλη, θα πραγματοποιηθεί στις 14:00. Οι αγωνιζόμενοι θα ανέβουν δύο φορές τη διαδρομή και για την κατάταξη θα λαμβάνεται υπόψη το άθροισμα των χρόνων των δύο σκελών.