Στην ανωτερότητα της ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας, παραδόθηκε ο ΟΦΗ χάνοντας με 4-0 στο γήπεδο του Αλμυρού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής.
Η ομάδα του Σταμάτη Μαματζάκη, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και είναι χαρακτηριστικό ότι στη 17μελή αποστολή, είχε 5 τερματοφύλακες!
Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ στο 4’ με την Κόλλια και στο 10’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με την Καπνίση. Το 3-0 έγινε στο 65’ από τη Μακρή και στο 86’ η Καπνίση έκλεισε το σκορ.
Παρά την ήττα του, ο ΟΦΗ διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και ο προβληματισμός της τεχνικής ηγεσίας, έγκειται στο πώς θα τελειώσει η σεζόν λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που έχουν ανακύψει.
«Δυστυχώς αρκετά κορίτσια δεν είναι διαθέσιμα για διάφορους λόγους και δε ξέρουμε πώς θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις.Καλούμαστε σε 8 μέρες, να δώσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια.Να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα-παρωδία και να πάμε παρακάτω», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην «Π».
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Αποστολάκη, Παπακωνσταντή, Αραβιάκη, Συμεωνίδη, Σηφάκη, Κουνάλη, Κυδωνάκη, Γεμιστού (65’ Δαφέρμου), Νικηταρά, Κοκοτσάκη, Πίττα (60’ Μανιάδη).
Ήττα για τον Εργοτέλη
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Εργοτέλη που παρατάχθηκε με ελλείψεις στο γήπεδο Κιβερίου Λέρνας, χάνοντας με 2-1 από τον ουραγό Φείδωνα Άργους.
Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 2-0 με τα τέρματα της Λουλεμέ (14’, 50’) για να μειώσει η Δρακογιαννάκη στο 77’.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λάρου Β., Καλέση, Φανουράκη (80’ Τζανάκη), Σαριδάκη (89’ Σαμιωτάκη), Ξέρα, Δρακογιαννάκη, Χαριτάκη, Δρακωνάκη, Ζήγρα (89’ Βαξεβάνη), Ηλιάδη, Ραπάνη.