Στιγμιότυπο από το ντέρμπι που έγινε στη Σοχώρα
Στιγμιότυπο από το ντέρμπι που έγινε στη Σοχώρα

Δεν ανέδειξε νικητή το κρητικό ντέρμπι της Α’ Εθνικής γυναικών που έγινε στη Σοχώρα. Αστέρας Ρεθύμνου και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 32’, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Μαρκουτσά. Η απάντηση του Εργοτέλη ήταν γρήγορη καθώς στο 41’ η Καναδέζα Τζόνσον με ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ, έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη η υπεροχή του Εργοτέλη ήταν σχεδόν ολοκληρωτική αλλά δεν καρποφόρησε. Στο 72’ η Ραπάνη με ωραίο σουτ ανάγκασε την Κουντού σε δύσκολη επέμβαση, με την τερματοφύλακα του Αστέρα να βγάζει και το σουτ της Τζόνσον στο 79’.

Διαιτητής ήταν ο Κουκλάκης (Χανίων).

ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ.: Κουντού, Κιαχίδου, Βορριά, Κελαϊδή, Δρακάκη, Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου, Αριετά, Ραμπέλου (46’ Μανωλίτση), Μαρκουτσά (91’ Γεωργακάκη), Οτινιάνο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Φάμπερ, Μπράουν, Τζόνσον, Δρακωνάκη (74’ Φανουράκη), Ραπάνη (89’ Σαριδάκη), Κιουταχιάλη, Σιδηρά, Ξέρα, Δρακογιαννάκη, Καλέση.

Η Τριβυζάκη σε φάση από το χθεσινό ματς του ΟΦΗ
Η Τριβυζάκη σε φάση από το χθεσινό ματς του ΟΦΗ

Νίκη του ΟΦΗ

Οι γυναίκες του ΟΦΗ συνέχισαν με νίκη, την πορεία τους στην Α’ Εθνική. Επικράτησαν με 1-0 του Φείδωνα Άργους, σε παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ, πέτυχε η Αραβιάκη στο 5’.

Τα κορίτσια του Σταμάτη Μαματζάκη «έσπασαν» τα δοκάρια, καθώς τα σημάδεψαν 5 φορές (!).  Δύο είχε η Αραβιάκη και από ένα οι Κουκουλάκη, Αεράκη, Ισραελ.

ΟΦΗ : Ντανιελσντοτίρ, Παπακωσταντή, Κουκουλάκη, Κατιρτσίδου, Πέιου,Τριβυζάκη, Αεράκη (72’ Κωνιωτάκη), Iσραελ, Κυδωνάκη, Νικηταρά, Αραβιάκη.