οφη γυναικων ποδοσφαιρο

Ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο στο γήπεδο Χωράφας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Εθνικής. Η ομάδα του Ηρακλείου άνοιξε το σκορ στο 13’ με την Αραβιάκηκαι οι γηπεδούχες ισοφάρισαν στο 29’ με τη Μυσιρλή. Στην επανάληψη ο ΟΦΗ είχε δύο δοκάρια και δεν κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη.

Ο ΟΦΗ έφθασε τους 10 βαθμούς με αυτό το αποτέλεσμα κι ενώ απομένουν τα παιχνίδια με Αστέρα στο Ρέθυμνο την προσεχή Κυριακή και ΑΕΚ Μεσολογγίου (εντός 9/6) για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην άλλη χθεσινή εξ αναβολής αναμέτρηση του ομίλου,

οι Αβαντίδες Χαλκίδας (προσεχής αντίπαλος του Εργοτέλη), επιβλήθηκαν με 2-1 της ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας και απέκτησαν πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  ΓΚ.          Β.

  1. Αγία Παρασκευή (16-1)         21
  2. Αβαντίδες Χαλκ. (13-6          19
  3. ΑΕ Οδυσσέας Γλ. (23-5)         17
  4. Ολυμπιάδα Υμ.     (20-5)         17
  5. Εργοτέλης            (17-8)         12
  6. ΑΕΚ Μεσ.             (18-16)        12
  7. ΟΦΗ                          (8-9)         10
  8. Αστέρας Ρ.           (10-19)          8
  9. Φείδων Άργους     (9-19)          6
  10. Ατρόμητος             (4-25)          4
  11. Καρυάτιδες Σπ.     (0-24)          0

*Οι Καρυάτιδες παραιτήθηκαν από το πρωτάθλημα.