παιδιά μπορουν να σχηματίσουν ομάδες και να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του All Star Game που θα γίνει στο Ηράκλειο
Τα παιδιά μπορουν να σχηματίσουν ομάδες και να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του All Star Game που θα γίνει στο Ηράκλειο

Μετά από δέκα χρόνια (2009-2019) ο θεσμός του All Star Game με συνδιοργανωτές τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ επιστρέφει στο Ηράκλειο και τα Δύο Αοράκια. Η πιο φαντασμαγορική φιέστα του μπάσκετ εκτός από το παιχνίδι των αστέρων του ΕΣΑΚΕ θα περιέχει και παράλληλες δράσεις όπως αγώνες 3on3 για μαθητές-αθλητές Γυμνασίων και διαγωνισμό τρίποντων για μαθητές-αθλητές Λυκείων.

Παιδιά της πόλης του Ηρακλείου μπορούν να λάβουν μέρος σε παιγνίδια knock-out αλλά και σε διαγωνισμό τρίποντων. Μάλιστα, η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να καθίσει στους πάγκους των ομάδων του ΕΚΟ All Star Game, ενώ ο «μπομπερ» θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο (8/2) μεταξύ των Νέων –Παλαιμάχων.

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EKO ALL STAR GAME 2020, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη του Ηράκλειου και τελεί υπό την αιγίδα του της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της ΕΚΑΣΚ, θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις, όπως αγώνες 3on3 για μαθητές-αθλητές Γυμνασίων και διαγωνισμός τρίποντων για μαθητές-αθλητές Λυκείων.

Γι’ αυτό το λόγο, θα επιθυμούσαμε να ενημερώσετε τους αθλητές και τις αθλήτριες Γυμνασίου του σωματείου σας εφόσον επιθυμούν να σχηματίσουν ομάδες και να τις δηλώσουν έως την Παρασκευή 31/01/2020 στο e-mail της Ένωσης: [email protected]., προκειμένου να λάβουν μέρος και  να  αγωνιστούν μεταξύ τους σε παιγνίδια knock-out.

Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν  την Παρασκευή 7/2/2020 & ώρα 17.00 στα αθλητικό κέντρο «ΔΥΟ AOΡΑΚΙΑ» (βοηθητικά γήπεδα).

Ως επιβράβευση, η νικήτρια ομάδα θα καθίσει ανά 2 στους πάγκους των ομάδων του Σαββάτου 08/02, ενώ θα λάβουν αθλητικό υλικό. Οι ομάδες μπορούν να είναι και μικτές (αγόρια-κορίτσια). Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα λάβουν από δύο προσκλήσεις για τους αγώνες του ΕΚΟ All Star Game (Σάββατο 08/02 & Κυριακή 09/02).

Επίσης, την Παρασκευή 7/2/2019 & ώρα 19.00, στο αθλητικό κέντρο «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» (βοηθητικά γήπεδα), θα πραγματοποιηθεί  διαγωνισμός τρίποντων.

Ο νικητής αυτών θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των Νέων –Παλαιμάχων και αν αναδειχθεί νικητής και σε αυτό τον διαγωνισμό, θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό τριπόντων της Κυριακής 09/02 στο ΕΚΟ ALL STAR GAME.

Παρακαλούμε, να δηλώσετε στη Ένωση έναν αθλητή – μαθητή Λυκείου (αγόρι)  του Σωματείου σας (που θα πρέπει  προκύψει μέσα από διαγωνιστική διαδικασία του σωματείου)  έως την Παρασκευή 31/01/2020 στο e-mail της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.: [email protected].

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία πρόσκληση για τους αγώνες του ΕΚΟ All Star Game (Σάββατο 08/02 & Κυριακή 09/02)».

Δήμητρα και Λεωνίδα, είστε παράδειγμα προς μίμηση

“Δήμητρα Κατερίνη, Λεωνίδα Μπουμπάρη, συγχαρητήρια για το ήθος σας! Είστε παραδείγματα προς μίμηση και είναι τιμή μας, που σας έχουμε στον ΟΦΗ μας!” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για τους δυο αθλητές-γιατρούς του συλλόγου, που είχαν καθοριστική συμβολή στο να σωθεί ο 70χρονος επιβάτης που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μεσοπέλαγα, στο πλοίο της ΑΝΕΚ, στο δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο, την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

Ο σέντερ της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Λεωνίδας Μπουμπάρης, φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Δήμητρα Κατερίνη, αγροτικός γιατρός, με καίριες και ψύχραιμες ενέργειες τους, κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή και να τον παραδώσουν σε σταθερή κατάσταση, στο ασθενοφόρο που τον παρέλαβε στον Πειραιά.

Οι δυο αθλητές του ΟΦΗ βρίσκονταν στο πλοίο με τις ομάδες τους και επέστρεφαν από αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαν στην Αθήνα. Μόλις από τα μεγάφωνα του πλοίου ζητήθηκε η βοήθεια γιατρών, για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό περιστατικό, έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών.