οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ μπάσκετ 3Χ3 Γυμνασίων ΔΔΕ Ηρακλείου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια».

οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ μπάσκετ 3Χ3 Γυμνασίων ΔΔΕ Ηρακλείου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια».

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ μπάσκετ 3Χ3 Γυμνασίων ΔΔΕ Ηρακλείου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια».  Στους αγώνες συμμετείχαν 22 Γυμνάσια με 160 μαθητές και 65 μαθήτριες.

Τα σχολεία χωρίστηκαν σε 6 ομίλους (Μίνωας, Ιδομενέας, Ραδάμανθυς, Σαρπηδών , Αριάδνη και Πασιφάη)  και οι αθλητές/τριες –μαθητές/τριες  είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές αγωνιστικές επιδεικνύοντας αγωνιστικότητα  και αθλητική συμπεριφορά.

Οι αγώνες  ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ  έχουν συναγωνιστικό χαρακτήρα και προάγουν τη συμμετοχή και την ομαδικότητα.

Στο πνεύμα αυτό βραβεύθηκε ο Όμιλος με την καλύτερη επίθεση που για τα αγόρια ήταν ο ΜΙΝΩΑΣ (1ο Γυμνάσιο, 2ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο, 5ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο, 2ο  Γυμνάσιο Β΄ και Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου Β΄)

Και για τα κορίτσια Η ΑΡΙΑΔΝΗ ( 11ο Γυμνάσιο Γυμνάσιο Καστελλίου, Γυμνάσιο Αλικαρνασσού, Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου 10ο Γυμνάσιο και Γυμνάσιο Μελεσσών).

Οι υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού ευχαριστούν όλους τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Βαρδαβά για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου « Δυο Αοράκια» .