Σήμερα η Γενική Συνέλευση του ΑΟΤ με φόντο τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επάνοδο στην Γ΄ Εθνική ο ΑΟΤ, συγκάλεσε  Γενική Συνέλευση για σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου. Η κίνηση αυτή δείχνει την αποφασιστικότητα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η παραμονή και η καθιέρωση της ομάδας στην κατηγορία.

Με σοβαρότητα λοιπόν και παρά το μεθύσι της επιτυχούς πορείας στην σημερινή Γενική Συνέλευση θα γίνουν ο διοικητικός και  οικονομικός απολογισμός, ενώ θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Η Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για  τις 21:00 το βράδυ στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας με την συμμετοχή όλων να είναι απαραίτητη, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου ενώ αν δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση  του ΑΟΤ  για την Γ.Σ αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τυμπακίου καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα :
Α) Διοικητικός απολογισμός
Β) Οικονομικός απολογισμός
Γ) Προετοιμασία της ομάδας για την συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική και λοιπά οργανωτικά θέματα και ενημέρωση.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί
την Τετάρτη 05-6-2024 και ώρα 21.00 μμ στο βοηθητικό γήπεδο.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να οργανώσουμε ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο με τη στήριξη όλων μας θα οδηγήσει την ομάδα μας, σε μια αξιοπρεπή πορεία στη μεγαλύτερη κατηγορία που θα αγωνίζεται

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει απαρτία η νέα Γενική Συνέλευση ορίζεται την Δευτέρα στης 10 Ιουνίου και ώρα 18,00 και η επόμενη καταλυτική την ίδια ημερομηνία στις 21,00 ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε αποφάσεις με όποια πλειοψηφία υπάρξει»