Τέσσερα μετάλλια οι Χρυσοί Μαχητές Κρήτης

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση των Χρυσών Μαχητών Κρήτης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο ITF παμπαίδων-παγκορασίδων που έγινε στις Σέρρες. Συνολικά οι αθλητές-τριες του τοπικού συλλόγου, κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Αναστασία Πετούση κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη μάχη στην κατηγορία -35 κιλών ενώ η  Ευαγγελία Κουτάντου πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των Τουλ και το χάλκινο στη μάχη στην κατηγορία των -50 κιλών.

Η Ειρήνη Κουτάντου πήρε μέρος για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και αν και μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της, μετά από τρεις νίκες και μια ήττα, κατέλαβε την τρίτη θέση στη μάχη στην κατηγορία των -40 κιλών.

Τέλος, ο Μιχάλης Τσιχλής δεν κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο όμως διακρίθηκε για το θάρρος και την αγωνιστικότητά του απέναντι σε πολύ σκληρούς αντιπάλους.

«Ευχαριστούμε τη σχολή πολεμικών τεχνών Ελευσης και τον Χασάν Χατζή για την πολύ σημαντική βοήθεια που μας παρέχει όποτε κι αν χρειαστεί καθώς και τον προπονητή Μέμο Χασάν για την καθοδήγηση στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα», αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι Χρυσοί Μαχητές Κρήτης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει