Πέντε μετάλλια οι αθλητές του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΛΗΣ U11-U13

Πέντε οι αθλητές του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης U11-U13 που πραγματοποιήθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας, πέντε και τα μετάλλια που κατέκτησαν (1 χρυσό, 2 ασημένια, 2 χάλκινα).

Ο Κωνσταντίνος Δρακάκης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 60κ. U13 ενώ στη δεύτερη θέση του βάθρου, ανέβηκαν οι Ηλίας Στρατάκης (54κ. U13) και Γιώργος Σκουντάκης (60κ. U11).

Χάλκινα μετάλλια πήραν ο Αγγελος Σκουντάκης (43κ. U13) και Κύρος Ζανιός (43κ. U11).

«Είναι πολύ ικανοποιημένος γιατί όλοι οι αθλητές της αποστολής μας ανεξαιρέτως, κατέκτησαν μετάλλιο και διακρίθηκαν, με τον Κωνσταντίνο Δρακάκη αήττητο να χρίζεται Πρωταθλητής Ελλάδας, τον Ηλία Στρατάκη και τον Γιώργο Σκουντάκη να φτάνουν στον τελικό με καταπληκτικά ματς και τους Σκουντάκη Άγγελο και Κύρο Ζανιό να κατακτούν χάλκινα μετάλλια, παλεύοντας εξαιρετικά! Μπράβο σε όλα τα παιδιά μου! Με έκαναν πολύ υπερήφανο!», δήλωσε συγκινημένος ο προπονητής του ηρακλειώτικου συλλόγου, Παράσχος Δεσκουλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κατετάγη 4ος στην Πανελλήνια κατάταξη συλλόγων με 46 βαθμούς, ανάμεσα στα 30 σωματεία που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει