επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Μαρίες, Δέσποινες και φυσικά στους εορτάζοντες. Που είναι πολλοί!

ΜΕΡΕΣ διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται ότι τίποτα πια δεν τους κρατάει. Φεύγει και η ομάδα της Αχτσιόγλου. Ωραία τα κατάφερε ο Αλέξης.

ΑΡΑΓΕ αντιλαμβάνεται ο Κασσελάκης με ποιους είναι; Ότι έχει μείνει εντός μόνος με τον Πολάκη, τον Λαζόπουλο και κάτι τρολ να τον υποστηρίζουν ανοιχτά;

ΚΛΙΜΑ καλό καλλιεργεί η κυβέρνηση με την οικονομία κι αυτό πάει να φτιάξει ο Μητσοτάκης στο Λονδίνο. Όλο αυτό φυσικά έχει σίγουρα να κάνει με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας της χώρας και με την «απώλεια κινδύνου» να αποσταθεροποιηθεί πολιτικά η χώρα, κάτι που οι ξένοι επενδυτές το σκέφτονταν και το λάμβαναν υπόψη μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου…

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ χαίρονται τώρα. «Τώρα δεν έχουμε τον κίνδυνο να πέσει ο Μητσοτάκης, τώρα μπορεί να του προτείνουν τη θέση της φον ντερ Λάιεν», μου είπε πολύ γνωστός επενδυτής.

ΔΕΝ είναι ρατσιστικό, αλλά δυστυχώς είναι επίσημο. Και προκύπτει από τις επίσημες εκθέσεις της ΕΛΑΣ: οι Ρομά αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που εμπλέκονται σε εγκληματικές ομάδες (71%). Το ποσοστό αυτό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο (84%) στις κλοπές και τις διαρρήξεις.

ΚΑΤΙ πρέπει να γίνει με όλα αυτά και η ίδια η φυλή οφείλει να προστατεύσει τις παραδόσεις και τα ήθη της. Εάν υπάρχουν ακόμη.

ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ αυτό: Η Ελλάδα χρειάζεται τουρισμό όλων των ειδών κι όχι μόνο high end, στον οποίο ήδη γίνονται πολλές επενδύσεις, τόνισε ο πρόεδρος της AEGEAN, Ευτύχης Βασιλάκης, στο συνέδριο «Greece Talks, ο Ρόλος του Τουρισμού στο Μέλλον της Ελλάδας», που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ οι Γάλλοι, έβαλαν 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Το ερώτημα είναι πόσο σοβαρό είναι κάτι τέτοιο εκ μέρους τους. Έπρεπε να σταματήσουν κάπου; Είχε νόημα αυτό που έκαναν;

ΒΡΕ τι κάνει το κοτόπουλο! Εκτίναξη της καθαρής της κερδοφορίας κατά σχεδόν 300%, στα 12,3 εκατ. ευρώ και τζίρο επίσης αυξημένο κατά 21,6%, στα 488,3 εκατ. ευρώ εμφάνισε η Νιτσιάκος στα αποτελέσματά της για το 2022.

Η εταιρεία δεν μένει εκεί. Ήδη εγκαινίασε τη  μονάδα αποστέωσης και συσκευασίας μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει