Της «χτύπησε» τα αντιιικά

Απάντηση με αιχμές στη Σία Αναγνωστοπούλου και στα όσα ανέφερε για τον ίδιο, έδωσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μια ημέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου, όπου και ανήκει η Σία… Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υπουργός προσφάτως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Π. Πολάκη, κατηγορώντας τον για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων. Επίσης, τον χαρακτήρισε υπεύθυνο για το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης μέσα στο κόμμα.

Ο Π. Πολάκης με την προσφιλή τακτική των αναρτήσεων απάντησε: «Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπούλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορές. 1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”. Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκάγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν. 2)ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!»

Έπεσαν τηλέφωνα

Μπροστά στην έκταση που έλαβε το ζήτημα στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε το Σάββατο τόσο στον Παύλο Πολάκη, όσο και στη Σία Αναγνωστοπούλου. Ακολούθως, ο κ. Πολάκης φέρεται να τηλεφώνησε με τη σειρά του στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, χωρίς το περιεχόμενο των συνομιλιών να έχει γνωστό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει