Μικρά και Μυστικά

 Συντονισμός

Σχολίαζε χθες τοπικός παράγοντας ο οποίος ξέρει καλά τα δημοτικά πράγματα για το επίμαχο θέμα των απορριμμάτων και τις χωματερές που άρχισαν να εμφανίζονται από παντού, ότι με παρέμβαση του δημάρχου Β. Λαμπρινού και του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Πολιτικής Προστασίας Μ. Παττακού, παρατηρήθηκε, αν και το πρόβλημα παραμένει, μια βελτίωση μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο.

Αυτό από μόνο του αρκεί  για να αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της έλλειψης συντονισμού και το κενό που δημιουργήθηκε  (όχι ασφαλώς με ευθύνη των εργαζομένων της υπηρεσίας) για το οποίο χρειάστηκε η παρέμβαση του δημάρχου ώστε να καλυφθεί μερικώς.

 

Τρωκτικά

Αυτό το οποίο σχολιάζουν πολλοί Ηρακλειώτες είναι ότι ευτυχώς τα σημεία των ξέχειλων κάδων τα προσεγγίζουν πολλές γάτες οι οποίες κυνηγούν τα  τρωκτικά και μας γλιτώνουν από τα χειρότερα… Λίγο είναι;

 

Βροχή

Άρχισε να βρέχει λίγο μετά την παγκρήτια σύσκεψη φορέων για το νερό, που συγκάλεσαν το Σάββατο στο Ηράκλειο Αυγενάκης και Αρναουτάκης. Το νερό της βροχής, όπως παρατήρησαν πολλοί, ήταν μεν  άφθονο έως τη νύχτα, αλλά έπεσε κατά το πλείστον στα τσιμέντα της πόλης και ελάχιστα έπεσε έξω σε αγροτικές καλλιέργειες.

Πάντως, η παγκρήτια σύσκεψη ήταν επίκαιρη και αναγκαία. Μένει να δούμε αν φανεί και ουσιαστική…

 

Λιτανεία…

Η ευχή όλων τώρα είναι να.. ποτίσει από βροχές η Κρήτη, να τρέξουν ποτάμια και να εμπλουτιστεί ο υπόγειος υδροφορέας, γιατί αν συνεχίσει η ανομβρία μάλλον στην επόμενη σύσκεψη θα πρέπει να κληθεί και ο Αρχιεπίσκοπος για την τέλεση λιτανείας!

 

Επιθέσεις

Η ΕΦ.ΣΥΝ διαμαρτύρεται για τις λεκτικές επιθέσεις που δέχονται οι δημοσιογράφοι της το τελευταίο διάστημα από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που διαφωνούν για τα γραφόμενα σχετικά με την κρίση στο κόμμα της Κουμουνδούρου. Συνάδελφοι, καλώς ήλθατε στο κλαμπ των δημοσιογράφων που… μαρτυρούσαν από το 2015 κάθε φορά που έγραφαν κάτι εκτός γραμμής και εκτός αρεσκείας του κόμματος.

Ποιος ξεχνά τις αήθεις επιθέσεις και τις δολοφονίες χαρακτήρων από το διαδίκτυο;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει