Χρίσε τον υποψήφιο να ησυχάσουμε…

Κατά του δημοσιογράφου Γιώργο Αυτιά στράφηκε ο Στέφανος Κασσελάκης τον οποίο εγκαλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για διαστρέβλωση των λεγομένων του. Και… καλεί τον πρωθυπουργό να κάνει «υποψήφιο ευρωβουλευτή» τον δημοσιογράφο.

Αφορμή, ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος μίλησε για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ακούστηκε ότι το ίδιο ζήτημα έθεσε, κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη και έγραψε στο Twitter: «Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει