Αφιερωμένη η νίκη στον Μπάμπη

ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ 

Στον Μπάμπη Δαμιανάκη που τραυματίστηκε και αποχώρησε με το ασθενοφόρο από το γήπεδο αφιέρωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ τη νίκη επί του Ερμή. Ο έμπειρος αμυντικός χτύπησε στην μύτη σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο 40 και δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω της αιμορραγίας. Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και στην συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ για τις απαραίτητες εξετάσεις. Στην θέση του ο Κώστας Φραντζέσκος πέρασε τον νεαρό  Ανδρεανίδη ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Γ’ Εθνική.

Ο συνεργάτης του Κώστα Φραντζέσκου στην τεχνική ηγεσία Άρης Μαυρογιαννάκης στις δηλώσεις του τόνισε: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Μπάμπη Δαμιανάκη. Είναι σημαντικό ότι κερδίζουμε και μάλιστα ότι κάνουμε πολλά διπλά. Ανταπεξήλθαμε σε όλες τις δυσκολίες, δεν απειληθήκαμε και νικήσαμε δίκαια.

Είναι σημαντικό ότι δίνουμε ευκαιρίες και στα παιδιά της Ακαδημίας, σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε έξι και θέλουμε να δώσουμε και σε άλλους την ευκαιρία». Στον Δαμιανάκη αφιέρωσε τη νίκη και ο αρχηγός του ΠΟΑ Ανδρέας Χατζηανδρέου. Απογοητευμένος ο τεχνικός του Ερμή Στέλιος Κοζανίδης δήλωσε: «Ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας».

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με ανακοίνωση του «ευχαριστεί  θερμά τους ανθρώπους του Ερμή Ζωνιανών για την άψογη φιλοξενία προς την αποστολή της ομάδα μας, στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει