Τι κι αν η γυναίκα του έχει εραστή, απειλεί να αυτοκτονήσει αν τον χωρίσει

Ξανά στο αυτόφωρο χθες ζευγάρι Ηρακλειωτών

Μπορεί να γνωρίζει ότι η 35χρονη σύζυγός του διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, μπορεί να γνωρίζει και τον εραστή της γυναίκας του, εκείνος όμως επιμένει να παραμείνουν ζευγάρι και απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του αν τον χωρίσει. Όλη αυτή η κατάσταση φέρεται να έχει δημιουργήσει ένα «εκρηκτικό» κλίμα μέσα στην οικογένεια, αφού δεν λείπουν τα ενδοοικογενειακά επεισόδια και οι αυτόφωρες συλλήψεις.

Η όλη υπόθεση, μέσα στις τραγελαφικές πτυχές της με αιχμή του δόρατος την ιδιόρρυθμη σχέση του ζεύγους, προκαλεί θλίψη δεδομένου, με βάση τα όσα έχουν κατατεθεί, ότι το μικρότερο παιδί της οικογένειας, μόλις 6 ετών, εκμυστηρεύτηκε στη διευθύντρια του σχολείου ότι ο μπαμπάς έχει βίαια ξεσπάσματα κατά της μητέρας με φωνές και χειροδικίες.

Ο 51χρονος σύζυγος, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με την όρασή του, βρέθηκε και πάλι χθες στα δικαστήρια στο πλαίσιο αυτόφωρης σύλληψης για νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Μέσα στον Οκτώβριο είχε και πάλι συλληφθεί, όμως τότε οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μπουν στη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης και να παρακολουθήσουν κάποια σεμινάρια.

Η 35χρονη παραδέχεται ότι έχει φίλο, θέλει να χωρίσει, όμως ο 51χρονος αρνείται πεισματικά να της δώσει διαζύγιο και έτσι παραμένουν όλοι κάτω από την ίδια στέγη. Η νέα σύλληψη του 51χρονου ουσιαστικά έγινε με αφετηρία όσα αποκάλυψε η μικρή κόρη του ζευγαριού στη διευθύντρια του σχολείου. Όταν η μητέρα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του παιδιού περί απειλών και φωνών, κρίθηκε σκόπιμο να ενημερωθεί η αστυνομία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο αναβλήθηκε για σήμερα, με τους τρεις, τον 51χρονο, την 35χρονη σύζυγο και τον σύντροφο της να αποχωρούν όλοι μαζί από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει