Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι… ευφάνταστοι σεναριογράφοι

…Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο πρωθυπουργός  στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έκανε νωρίτερα ενώ σχολιάζοντας την στάση του Στέφανου Κασσελάκη σημείωσε πως οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα, αλλά προτάσεις.

Στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι έχει δώσει υπόσχεση στον εαυτό του να μη μιλάει για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. «Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που συμβαίνει. Τώρα που έφυγε η προοπτική εξουσίας ανακαλύφθηκαν όλες οι παθογένειες ενός μορφώματος του οποίου ουσιαστικά ο μόνος λόγος ύπαρξης ήταν η εξουσία», σημείωσε.

Για την πρόσκληση του κ. Κασσελάκη να πάνε μαζί σε λαϊκή αγορά ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Ωραία είναι όλα αυτά. Η πολιτική ζωή της χώρας δεν ξεκίνησε με την άφιξη του κ. Κασσελάκη τον οποίο σέβομαι και τιμώ. Είκοσι χρόνια πηγαίνω στους πολίτες, συνομιλώ, συζητώ, ακούω κριτική. Δεν είναι κάτι καινούργιο να πηγαίνουμε. Τα κάνουμε αυτά τα πράγματα όλοι μας από τότε που μπήκαμε στα κοινά».

Επίσης δήλωσε πως δεν είναι δική του δουλειά να υποδείξει στην αντιπολίτευση πως θα ασκήσει τα καθήκοντά της και τόνισε πως οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα αλλά συγκεκριμένες προτάσεις. «Για παράδειγμα εμείς κάνουμε μία πρόταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ποια είναι η αντιπρόταση; Μέχρι στιγμής στο επίπεδο των τεκμηριωμένων προτάσεων η αντιπολίτευση συνολικά πάσχει και ίσως αυτό εξηγεί το γεγονός ότι η Ν.Δ. έχει καταφέρει να πετύχει αυτά τα εκλογικά ποσοστά γιατί είναι η μόνη που μιλά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και προσπαθεί να τα λύσει», υπογράμμισε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει