«Προσδοκώ σε μια πολύ καλή συνέχεια…»

“ΕΣΠΑΣΕ” ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ 200μ. ΥΠΤΙΟ ΣΕ 25ΑΡΑ ΠΙΣΙΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Το σπάσιμο πανελλήνιου ρεκόρ από αθλητές – τριες του Ηρακλείου καλά κρατεί!

Μετά τις Βασιλάκη, Ψαρουδάκη και τον Κακουλάκη, σειρά πήρε ο Γιάννης Πετράκης του Π. Φαλήρου αλλά προπονείται με τους Αργοναύτες.

Ο 14χρονος ταλαντούχος κολυμβητής (28 Μαΐου 2009 γεννήθηκε) που έχει προπονητή τον Κώστα Φίλικα, συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο 25άρας πισίνας σε αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου με χρόνο 2.02.84. Το προηγούμενο κατείχε ο Γιώργος Φύκατας με 2.04.69 από το 2018. Αποτελεί νέο ρεκόρ στην κατηγορία παμπαίδων.

“ΕΣΠΑΣΕ” ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ 200μ. ΥΠΤΙΟ ΣΕ 25ΑΡΑ ΠΙΣΙΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ “Είναι το πρώτο ρεκόρ που σημειώνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν ένας στόχος που είχε μπει από την αρχή. Είχα προετοιμαστεί πολύ καλά για να συμμετάσχω σστο ευρωπαϊκό ανοιχτής θάλασσας και στην πισίνα είδα ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό” μας τόνισε ο Πετράκης και συνέχισε: “Ξεκίνησα καλά τη σεζόν και με τον προπονητή μου κ. Φίλικα είπαμε ότι μπορώ να καταφέρω κάποιο ρεκόρ. Το πέτυχα και προσδοκώ μια πολύ καλή συνέχεια. Τώρα θα επικεντρωθώ για τα πανελλήνια πρωταθλήματα”.

Πανελλήνια πρωταθλήματα  στη συνέχεια και ο στόχος για τον Πετράκη είναι… “να κατεβάσω τους χρόνους μου και να βελτιώσω το πνευματικό κομμάτι προπόνησης και αγώνων. Επίσης να συνδυάσω και τις καλές επιδόσεις στο σχολείο. Ορεξη έχω για δουλειά”.

Μπράβο του…

“Το ΔΣ του σωματείου “Αργοναύτες” Ηρακλείου εύχεται στον αθλητή ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή του Κώστα Φίλικα και στους γονείς του κολυμβητή για την συμπαράστασή τους” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει