Κάλεσμα για επισκέψεις σχολείων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Στο θέμα  των επισκέψεων σχολείων του Ηρακλείου στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, αναφέρεται ανακοίνωση του Π.Κ .

Ειδικότερα: ‘’Οι επισκέψεις μαθητών στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νέους να εξοικειωθούν με το πανεπιστημιακό περιβάλλον, να ενημερωθούν για τα διάφορα προγράμματα σπουδών και να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η σπουδή στο κάθε Τμήμα. Αυτές οι επισκέψεις συνδέουν τη θεωρία με την πράξη και βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα την ακαδημαϊκή ζωή και τις επιλογές τους για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καθηγητές και τους ερευνητές του Τμήματος, να ακούσουν παρουσιάσεις σχετικά με τα διάφορα πεδία σπουδών και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις’’.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν  με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τηλέφωνο 2810 39 3229 ή στο email: [email protected]. Δείτε το Πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων στα Τμήματα της Πανεπιστημιούπολης Ηρακλείου στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.uoc.gr/announce/schools2023.html

Μπορεί επίσης να σας αρέσει