ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΕΣ: Πρώτα της πούλησε μηχανή και μετά της την έκλεψε!

Τη φίλη της, από την οποία αγόρασε τη μηχανή της είδε σε βίντεο που της έδειξε η αστυνομία να κλέβει το δίτροχο. Ετσι οι δύο γυναίκες από φίλες κατέληξαν να μην θέλει η μία να βλέπει την άλλη και το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια κοπέλα 29 ετών από το Ηράκλειο πούλησε σε μία 28χρονη φίλη της, επίσης με καταγωγή από το Ηράκλειο, ένα βεσπάκι, αξίας περίπου 3000 ευρώ. Οι δύο φίλες τα βρήκαν στα χρήματα και η αγοραπωλησία έγινε πριν από μερικές ημέρες, αυτό όμως που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ήταν η μεταβίβαση του οχήματος από τον πρώην ιδιοκτήτη στον νέο.

Η 29χρονη, στην οποία ανήκε πριν η μηχανή έμεινε με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και η μεταβίβαση δεν γινόταν, παρά το ότι περνούσαν οι ημέρες. Πριν από λίγο καιρό  η 29χρονη, η οποία δεν μένει στην Κρήτη αλλά στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στο νησί και ένα βράδυ πήγε στο σπίτι της 28χρονης. Εκεί ήταν σταθμευμένο το μηχανάκι που είχε πουλήσει και το έκλεψε. Η 28χρονη όταν το κατάλαβε δεν πήγε το μυαλό της ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την κλοπή.

Έπεσε όμως από τα σύννεφα όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Μαλεβιζίου που διερευνούσαν την υπόθεση, της έδειξαν ένα αποκαλυπτικό βίντεο με μία γυναίκα να της κλέβει τη μηχανή μέσα στη νύχτα!

Η 28χρονη τα έχασε, είδε πιο προσεκτικά την εικόνα και κατάλαβε ότι η φίλη της ήταν τελικώς εκείνη που την είχε κλέψει.  Στελέχη του Α.Τ. Μαλεβιζίου ενημέρωσαν αστυνομικούς της ασφάλειας του Α.Τ Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι εντόπισαν την 29χρονη, η οποία έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για την πράξη της. Το μηχανάκι πάντως δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει