Κόντρα Πογέτ με ΕΠΟ και στη μέση η Εθνική

«ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ» ΛΕΕΙ Ο ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΛΕΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία (17/11) και το μεγάλο ματς με τη Γαλλία (21/11).

Ο Γκουστάβο Πογέτ έριξε …βόμβα στις δηλώσεις του, αποκαλύπτοντας ότι ο βασικός του συνεργάτης, Μαουρίσιο Ταρίκο αποχώρησε από την Εθνική, επειδή είναι απλήρωτος  εδώ και 8 μήνες.

«Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου, δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό», τόνισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, με την ΕΠΟ να απαντά λίγη ώρα αργότερα, δίνοντας διευκρινήσεις:

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό, δε μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δε μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία.

Ο Πογέτ έδειξε και την ενόχλησή του για τη στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα του νέου προπονητικού κέντρου της Εθνικής: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει κι ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει