Του έδωσε ραντεβού και τον χτύπησε άσχημα

ΜΕ ΠΟΙΜΕΝΙΚΗ ΡΑΒΔΟ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες ένας 58χρονος από χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος  έχοντας δεχτεί πολλά χτυπήματα από τη μαγκούρα που χρησιμοποίησε σε βάρος του ένας 47χρονος από χωριό του δήμου Ηρακλείου.

Η φασαρία που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του πρώτου είχε ως αιτία της ένα χρέος της τάξεως των 20 χιλιάδων ευρώ και μία ακάλυπτη επιταγή, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία.

Δράστης και θύμα φαίνεται να είχαν αυτή την οικονομική διαφορά για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Ο φερόμενος ως δράστης λένε οι πληροφορίες προσπαθούσε να βγάλει άκρη με τα χρήματά του, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικώς, την Τετάρτη επικοινώνησε με τον 58χρονο, ο οποίος του είπε να συναντηθούν στο σπίτι του, σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Εκεί, φέρεται με μία ποιμενική ράβδο να τον χτύπησε πολύ άσχημα σε όλο το σώμα. Μάλιστα, ορισμένες αναφορές σημειώνουν ότι από τα χτυπήματα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη γνάθο.

Στη συνέχεια ο 47χρονος πήρε το αυτοκίνητο του θύματος και έφυγε, ενώ στο συμβάν ήταν και συγγενικό πρόσωπο του πρώτου, που όμως φέρεται να μην ενεπλάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει