Δύσκολα, αλλά και… αισιόδοξα!

Αισιόδοξος παρά τη διάσπαση για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Θοδωρής Δουλουμπέκης που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την στάση και συμπεριφορά συντρόφων του να εκφράζονται με τέτοιο τρόπο για το κόμμα και την ηγεσία.

«Όλα αυτά που έγιναν στην ΚΕ ήταν συνέπεια αυτών που βιώναμε στο κόμμα όλη την περίοδο» είπε ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην μέλος της ΚΕ μιλώντας στα livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1 και επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι ξέρει πως ο Τσίπρας είχε λόγους που προτίμησε να μην αναμειχθεί. Υπερασπίστηκε την επιλογή του Κασσελάκη να ανοίξει και να καθαρίσει το κόμμα αν και όπως είπε έχει επιφυλάξεις εάν θα τα καταφέρει τελικά.

«Εμείς θέλουμε ένα doer για να το πω αγγλικά αφού ήρθε κι ο πρόεδρος απ’ έξω. Θέλουμε να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που δεν κάναμε, θέλουμε μια σύγχρονη Αριστερά» είπε και διέψευσε ότι ο πρόεδρος «εχει κύκλο από στελέχη όπως ο Πολάκης κα».

Παραδέχθηκε πάντως ότι το όριο είναι οι ευρωεκλογές και από εκεί και μετά θα υπάρξουν εξελίξεις αν και τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καταγράψει μεγάλες δυνάμεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει