Μικρά και Μυστικά

Εταιρείες

Δεν πιστεύω ορισμένοι να έχουν «κλείσει» ήδη θέσεις σε… εταιρεία του δήμου. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος μάλλον τους ξέρει καλύτερα από ότι νομίζουν.

 

Ειδήσεις

Δυο καζάνια έγιναν το Σάββατο σε απόσταση…100 μέτρων. Εν μέσω ρακοποσίας και καλών μεζέδων όχι μόνο ειπώθηκαν πράγματα, αλλά βγήκαν και σοβαρές ειδήσεις!

 

Επιλογές

Αλήθεια, τι απέγινε ο Αλέξης Τσίπρας; Ούτε τώρα θα μιλήσει για τις επιλογές του που είναι τόσο επιτυχημένες;

 

Τα όρια

Το γράφω τώρα και θα επανέλθω. Για να ξέρετε ότι θα έχουμε σύντομα δυστύχημα και δεν έχει να κάνει μόνο με την ηχορρύπανση. Αυτό που γίνεται πλέον τα βράδια με τα μηχανάκια, τις κόντρες, τις εξατμίσεις σε διάφορες γειτονιές έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

 

Τρολάκια

Και ναι! Ο  Στέφανος Κασσελάκης   αρνήθηκε την κατηγορία για λογαριασμούς στα social media που τον στηρίζουν, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Όλα τα τρολάκια έπεσαν να φάνε τον κόσμο που διαφωνεί!

“Και μια λέξη για το τοξικό κομμάτι του διαδικτύου, που το καταδικάζω απερίφραστα: Σε αντίθεση με τους έμμισθους λογαριασμούς της ΝΔ, προσωπικά δεν έχω καμία ανάγκη από τέτοιους υποστηρικτικούς μηχανισμούς. Έχω ανάγκη από συνοδοιπόρους, έξω, στον κοινωνικό ιστό, εκεί που άνθρωποι πείθουν συνανθρώπους τους”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όμως απολαμβάνει τη στήριξη των γνωστών τοις πάσι τρολ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει