ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΟΥΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:«Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει»

Ο Μανόλης Σουτζής είδε για άλλη μια φορά την ομάδα του να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά να μην σκοράρει και να χάνει βαθμούς.

«Θέλαμε αυτό το ματς πάρα πολύ, ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι και μόνο στο τελευταίο 15λεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και κάναμε ατομικά λάθη.  Για 40΄στο β΄ μέρος είχαμε καθολική υπεροχή, με την Προοδευτική να παίζει άμυνα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα (σ.σ χθες) θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε στο επόμενο ματς. Όταν βλέπεις την Προοδευτική να πανηγυρίζει την ισοπαλία αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας έχει μεγαλώσει και την υπολογίζουν όλοι. Αυτό το έχουν καταφέρει οι παίκτες. Είναι κίνητρο το αήττητο θα προσπαθήσουμε να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται»

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ανέφερε ότι: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Βγάλαμε πάθος και αυτοπεποίθηση και αν εξαιρεθεί ένα 15λεπτο, στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι στο υπόλοιπο. Είμαι 3η σεζόν στον Αλμυρό και δεν έχουμε ευνοηθεί πουθενά. Ας σταματήσουν κάποιοι να μιλάνε για την διαιτησία και να κοιτάνε το ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής της Προοδευτικής Σωτήρης Τζουμερκιώτης  δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε ένα δυνατό αντίπαλο που δεν βρίσκεται τυχαία στην 3η θέση. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει