Κλίμα οδύνης στην κηδεία του τ.δημάρχου Ρόδου

Πλήθος κόσμου-και αρκετοί από την Κρήτη- συνόδευσαν τον Φώτη Χατζηδιάκο στην τελευταία του κατοικία

Σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα στο νησί της Ρόδου η κηδεία του πρώην δημάρχου  Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου  που έχασε την μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 64 χρονών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Παρόντες και πολλοί από την Κρήτη καθώς ο Χατζηδιάκος ήταν παντρεμένος με την Αγάπη Καλομοίρη, συμβολαιογράφο , που κατάγεται από τους Αποστόλους και τα Ανώγεια.
Στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στο ιερό ναό του Ευαγγελισμού Ρόδου παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τον βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Παύλο Χρηστίδη, οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου, ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς,οι βουλευτές κ.κ. Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη, Βασίλης Υψηλάντης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, κοινοτάρχες, δικηγόροι, διατελέσαντες και νυν δήμαρχοι (και από άλλα νησιά), εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πλήθος κόσμου
Την ακολουθία τέλεσαν οι Μητροπολίτες: Ρόδου κ. Κύριλλος, Κώου-Νισύρου κ. Ναθαναήλ, Νουβίας κ. Σάββας, ο Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος και ο επίσκοπος Στρατονικείας, Στέφανος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει