επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Ξεκινάει σήμερα με ελπίδα ότι έστω και μέσα στον Νοέμβριο θα έχουμε μερικές βροχές. Γιατί δεν μας βλέπω καθόλου μα καθόλου καλά!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο κόμμα μετά από τόσες εβδομάδες. Ούτε τσίρκο! Έφυγε η ομπρέλα, έφυγε ο Τσακαλώτος με την Πέρκα και ο Κασσελάκης ζητά τις έδρες πίσω. Ναι, καλά…

ΕΦΥΓΕ και ο Τζουμάκας πριν τον φύγουν. Κι αφού έφυγαν όλοι, είπε ο Στέφανος να μην γίνει δημοψήφισμα. Δεν χρειάζεται! Έλα…

ΤΙΤΛΟΙ τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν μέχρι σήμερα. Όχι μόνο έφυγαν αλλά ούτε τα τηλέφωνα δεν σηκώνουν ο ένας στον άλλο! Υπήρξε βέβαια διάψευση της Αχτσιόγλου ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες μια ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή, περίπου στις 11 το πρωί από τον Στέφανο Κασσελάκη, κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν με εμφανή ειρωνική διάθεση: «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το κινητό».

ΜΠΟΡΕΙ όμως να ήταν και αναπάντητη…δεν εξηγείται διαφορετικά! Είναι δυνατόν να το άκουγε η Έφη και να μην το έπιανε;

ΒΕΒΑΙΑ με τις αναπάντητες δεν γίνεται δουλειά. Πας στην ώρα σου τουλάχιστον στην Κεντρική Επιτροπή! Όπως του έγραψε με οργή ο Σαραντάκος: «Και σήμερα πήγατε με καθυστέρηση δύο ωρών στη συνεδρίαση της ΚΕ ενώ τριακόσιοι νοματαίοι σας περίμεναν καρτερικά. Και μόλις ολοκληρώσατε την κάκιστη ομιλία σας, φύγατε. Τόσο σέβεστε το κόμμα που σας τίμησε με το ανώτατο αξίωμα. Ντροπή, πρόεδρε!»

ΠΑΝΤΩΣ πια και αυτοί που τον στήριζαν τον Κασσελάκη βλέπουν πια ότι δεν το έχει. Ας πάνε κατευθείαν στον Πολάκη. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

ΕΔΩ που τα λέμε έπρεπε να πάνε κατευθείαν στον Παύλο. Όλα τα άλλα…

ΑΣΕ που ορισμένοι σκέφτηκαν μετά από τόση ώρα αναμονή ότι ο πρόεδρος αποφάσισε να μην πάει καθόλου στην ΚΕ! Αλήθεια το σκέφτηκαν…

ΣΕ ΑΛΛΑ θέματα τώρα. Ο Μητσοτάκης λέει αντέγραψε τον Κασσελάκη. Είδε ότι πήγε ο Στέφανος στην αγορά και πήγε κι εκείνος σε σούπερ μάρκετ!

ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Στέφανε. Σε ζηλεύει. Είναι φανερό.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει