Και του χρόνου στην Αναγέννηση ο Ντράσκοβιτς

Την επέκταση του συμβολαίου του Μίλοβαν Ντράσκοβιτς μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν 2024-25, ανακοίνωσε η Αναγέννηση. Ο 28χρονος Μαυροβούνιος σέντερ που υπέστη ρήξη χιαστών στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος και πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση, θα παραμείνει κάτοικος Αρκαλοχωρίου, με την ομάδα να περιμένει την προσφορά του στο παρκέ, την επόμενη πια περίοδο.  «Τα «πιστεύω» της ομάδας συνάδουν με τις αρετές του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» και γι’ αυτόν το λόγο,

μια άτυχη στιγμή δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις ανθρώπινες σχέσεις και όλα όσα ονειρευόμαστε για το μέλλον της Αναγέννησης. Ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν κοντά στην ομάδα, κάνοντας αποθεραπεία και συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες, πλην τις αγωνιστές, λόγω του τραυματισμού του.

Περαστικά Mίλοβαν! Γρήγορη αποκατάσταση και καλή επάνοδο σε αυτό που αγαπάς», αναφέρει η ανακοίνωση της Αναγέννησης,

με τον αθλητή να τονίζει: «Είμαι χαρούμενος που μένω στην οικογένεια της Αναγέννησης. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για όλη τη φιλοξενία και την αποδοχή. Νιώθω ότι έχω αφήσει τη… δουλειά στη μέση, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να φέρω στους φιλάθλους της ομάδας, όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει