Άρρωστος ο ΟΦΗ, ψάχνει γιατρειά

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο ΟΦΗ είναι άρρωστος όπως έδειξε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου γλίτωσε την ήττα (1-1) λόγω Μπάουμαν και χρειάζεται άμεση διάγνωση και θεραπεία για να επανέλθει στην κανονικότητα.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στον ΟΦΗ ο Νταμπράουσκας αποδοκιμάστηκε μαζί με όλη την ομάδα στο τέλος, ενώ τα άκουσε και από οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο στο τέλος για να του τα ψάλουν.

Ο Λιθουανός τεχνικός που έχει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα μικρής ομάδας που παρουσίασε ο ΟΦΗ στο ματς του Σαββάτου έχασε την ψυχραιμία του στην συνέντευξη τύπου και έδειξε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις της «Π» για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Είπε ωστόσο ότι δεν θεωρεί ότι είναι ο ίδιος το πρόβλημα για τον ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά, κάποια από τα αποσπάσματα της συνέντευξης τύπου μετά το ματς:

Για το εάν θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που δεν έχασε ο ΟΦΗ: «Ναι,  ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε. Στο προηγούμενο ματς ήμασταν άτυχοι που δεν κερδίσαμε, όπως και με την Κηφισιά».

Μία εξήγηση για την εικόνα του ΟΦΗ, στο δεύτερο μέρος: «Κατά τη γνώμη μου και το πρώτο ημίχρονο πάνε μαζί, δεν ήμασταν καλά. Ίσως επειδή σκοράραμε νωρίς, ίσως μας έδωσε την εντύπωση πως ήμασταν καλοί. Ήταν σαν να μην είχαμε επανέλθει από το προηγούμενο παιχνίδι και είχαμε περιορισμένο πάγκο για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ο Ριέρα ζήτησε αλλαγή γιατί είχε ένα πρόβλημα και βάζοντας τους παίκτες προσπαθήσαμε να βρούμε τις λύσεις αλλάζοντας το πλάνο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε την κατοχή, είχε σέντρες και ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί και άλλα γκολ, αλλά ο Μπάουμαν έκανε καλό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι αν και γηπεδούχος η κατοχή και οι περισσότερες τελικές ανήκαν στον ΠΑΣ και γενικά  ο ΟΦΗ στο β΄ μέρος έδειξε να παίζει σαν μικρή ομάδα. Υπάρχει αγωνιστική κρίση; «Αυτός ο μήνας, από τον προηγούμενη διακοπή, έχοντας δύο ισοπαλίες δύο ήττες, δεν ήταν καλός. Όσο αφορά το πρώτο κομμάτι της ερώτησης, διαφωνώ, γιατί ένα ημίχρονο δεν μπορεί να καθορίσει εάν μία ομάδα είναι μικρή ή μεγάλη. Καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει ικανοποίηση από το τρόπο που παίξαμε, αλλά δεν μπορεί αυτό να καθορίσει εάν είμαστε μεγάλη ή μικρή ομάδα».

Για το αν ο ίδιος είναι το πρόβλημα στον ΟΦΗ: «Πρέπει να σκεφτώ πραγματικά, για το αν είμαι εγώ το πρόβλημα που πιστεύω ότι δεν είμαι εγώ. Είναι συνδυασμός το πρόβλημα και δεν πιστεύω πως υπάρχει κανένας προπονητής στην ομάδα που να πιστεύει ότι είναι το πρόβλημα».

Για τις αλλαγές και το σκεπτικό του: «Ο τρόπος που κάνετε την ερώτηση είναι αγενής. Δεν με ρωτάτε, αλλά μου λέτε ότι θα έπρεπε να βάλω αυτό τον παίκτη ή τον άλλον. Ξέρετε τι γίνεται στις προπονήσεις; Ειστε ο προπονητής: Ξέρετε εσείς πως προπονείται ο Νέιρα και ο κάθε παίκτης;».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει