Μικρά και Μυστικά

Πόλεμος

Τι συμβαίνει με τον ΒΟΑΚ και διαδίδουν κάποιοι ότι «ο διαγωνισμός μπορεί να καταλήξει στα βράχια;» Λένε πως υποβόσκει επιχειρηματικός πόλεμος που μπορεί να επεκταθεί κι αλλού. Και θα έχει πολιτικές προεκτάσεις.

 

Άσχετος

Κυκλοφορεί και λέει ότι επηρεάζει καταλυτικά τον νεοκλεγέντα δήμαρχο. Και μόνο που αφήνει να διαρρεύσει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι…δεν ξέρει καθόλου τον Καλοκαιρινό.

 

Τα σχολεία

Έχει πλάκα κι αυτό. Να διαμαρτύρεσαι από τη μία ότι κλείνουν Σχολεία στην ενδοχώρα και από την άλλη να… μην αφήνεις ένα σχολείο ανοιχτό σιγοντάροντας τις καταλήψεις.

 

Παραδοχή

Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση έλεγε σε κάθε ευκαιρία ότι δεν έχει καμία σχέση με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης (Predator). Μιλώντας στο Politico ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τήρησε την γραμμή αυτή – της άρνησης του Predator – και μίλησε για πρώτη φορά για «προβληματική περιοχή».

«Αναλαμβάνετε την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο του spyware;», ρωτάει το Politico τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και ο πρωθυπουργός -όπως σωστά επισημαίνει ο Κουκάκης- απαντά: «Αναγνώρισα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή ήταν μια προβληματική περιοχή». Η πρώτη παραδοχή του πρωθυπουργού για το Predator ή μου φαίνεται κι εμένα;

 

Τον έκοψε

Πώς το παθε αυτό ο Κασσελάκης στις Βρυξέλλες και είδε μόνο έναν Ισπανό σοσιαλιστή που είναι πρόεδρος της Επιτροπής που ασχολήθηκε με τις υποκλοπές και μετά την ευρω-ομάδα της Αριστεράς και τους Πράσινους!

Λέγεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε τις γέφυρες και τις επαφές Κασσελάκη με την ηγεσία των Ευρωσοσιαλιστών-  με την πρόεδρο του κόμματος Ιράτσε Γκαρθία, την οποία είχε φέρει και στη Θεσσαλία- έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει