Ψάχνουν να βρουν γραμματέα

Και τώρα νέα σχέδια για τη ΝΔ. Ψάχνουν τον νέο γραμματέα που θα πάρει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη. Από την άλλη εβδομάδα ξεκινούν οι διεργασίες θα ακολουθήσει μια συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, στην οποία θα πρέπει να επικυρωθεί η επιλογή του νέου γραμματέα. Ο κ. Μητσοτάκης θα ακούσει τις απόψεις και τις σκέψεις των στενών συνεργατών του, Γιάννη Μπρατάκου, Σταύρου Παπασταύρου και Θανάση Νέζη, αλλά και του ίδιου του Παύλου Μαρινάκη, και στη συνέχεια θα αποφασίσει οριστικά.

Ένα από τα πρόσωπα για τα οποία γίνεται πολλή κουβέντα είναι η πρώην υφυπουργός Εργασίας και νυν βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, η οποία έχει μακρά κομματική διαδρομή, ενώ παράλληλα θεωρείται ένα στέλεχος ήπιων τόνων και με συμπάθειες στον κομματικό μηχανισμό που γνωρίζει καλά.

Επίσης έχει ακουστεί το όνομα της Ζωής Ράπτη, το όνομα του γενικού διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Σμυρλή, πλην όμως αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να βρεθεί νέο γενικός διευθυντής, και αυτό του πρώην βουλευτή της Α’ Πειραιώς Χριστόφορου Μπουτσικάκη. Ο νέος γραμματέας θα έχει πολλά καθήκοντα, καθώς με τον νέο χρόνο θα ξεκινήσει η κομματική προετοιμασία για το συνέδριο που θα γίνει την άνοιξη, μαζί με τους εορτασμούς για τα 50στά γενέθλια της ΝΔ. Και βέβαια θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, στις οποίες η ΝΔ θέλει να καταγράψει μια όσο το δυνατόν πιο υψηλή επίδοση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει