Ποιον κυνηγούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους διαδρόμους του Αρείου Πάγου

Για “μεθοδεύσεις απόπειρας φίμωσης” μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπουλου, μετά τη χθεσινή αναβολή της δίκης Κορκονέα, στον Άρειο πάγο.

Η ίδια κατήγγειλε ότι δεν της επιτράπηκε η ανάπτυξη των ισχυρισμών της, καθώς κατά τις αγορεύσεις της η πρόεδρος προχωρούσε σε συνεχείς διακοπές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ieidiseis, ξαφνικά πετάχτηκε από το ακροατήριο κάποιος που καθόταν στην πλευρά Kορκονέα και φώναξε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι λειτουργεί προνομιακά στο δικαστήριο, σε βάρος άλλων συναδέλφων της, επειδή είναι επώνυμη και βουλευτής.

Αμέσως η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να πληροφορηθεί σε ποια υπόθεση είναι δικηγόρος ο εν λόγω άνδρας, ενώ εκείνος δεν απαντούσε και προσπάθησε να απομακρυνθεί.

– Μήπως είναι αστυνομικός της φρουράς κάποιου; φώναζε η κ. Κωνσταντοπούλου στην δικαστική αίθουσα, αλλά απάντηση δεν πήρε.

Ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί. Και τότε ξεκίνησε το “κυνηγητό” στους διαδρόμους του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητάει από τους αστυνομικούς τη σύλληψή του, γιατί του υποβάλει μήνυση, ενώ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος φώναζε: “Χαφιέ”.

Ο άγνωστος άνδρας έτρεχε μπροστά, αρνήθηκε να επιδείξει δικηγορική ταυτότητα και δεν είπε το όνομά του, ενώ τον υποστήριζε ο συνήγορος Κορκονέα. Από πίσω τον κυνηγούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που φώναζε στους αστυνονικούς “πιάστε τον, φεύγει. Θέλω να του υποβάλλω μήνυση”. Και από πίσω έτρεχαν οι αστυνομικοί.

– Ποιος είσαι; Θέλω τα στοιχεία του, φώναζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

– Είσαι χαφιές του Κορκονέα. Ποιος είσαι; φώναζε και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

– Δεν δίνω τίποτα, απαντούσε ο άγνωστος.

Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί της φρουράς του Αρείου Πάγου τον έπιασαν και τον κράτησαν στη σκάλα.

– Στη σκάλα τον πάτε, για να σας φύγει; Θέλετε να τον φυγαδεύσετε; φώναζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

– Δεν μας φεύγει. Υπ’ ευθύνη μας, καθησύχαζε ο υπεύθυνος της φρουράς.

– Δεν θα δώσει στοιχεία, είναι προσωπικά δεδομένα, σιγοντάριζε ο συνήγορος Κορκονέα.

– Θα με καταστρέψει, έλεγε και ξανάλεγε ο άγνωστος στους αστυνομικούς, που τον κρατούσαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει