Νέα κόντρα Κασσελάκη-Μαρινάκη για Σημίτη

Κόντρα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, με αφορμή την απουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, και την αιτιολόγηση αυτής της απουσίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με μια αιχμηρή ανάρτηση στη χθεσινή (7/11) τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, σχετικά με τη δήλωσή του για τον Κώστα Σημίτη.

«Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα. Από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο Μαρινάκη

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ως εξής:

Όσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του.

Κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μία Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος.

Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, είχε απαντήσει ως εξής: «Τι δουλειά έχω, ρε παιδιά, εγώ με όσους έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν».

«Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη και για όσα τέλος πάντων υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες, καλό είναι να διαβάσει λίγο την πολύ πρόσφατη Ιστορία», ήταν το σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει