Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την TEZ TOUR Ελλάδος

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο των “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2023” στην κατηγορία “Best Tour Operator”, με το οποίο βραβεύεται η αριστεία στον χώρο του τουρισμού, κοσμεί από τις 20/10/2023, τη συλλογή της εταιρείας ΤΕΖ TOUR Ελλάδος.

Η νέα αυτή βράβευση δικαιώνει την διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας για την προσπάθεια που καταβάλλουν για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Η TEZ TOUR Ελλάδος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τον συνολικό τρόπο λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της, ενώ ταυτόχρονα η βράβευση αυτή αποτελεί την αναγνώριση από το σύνολο του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται.

Ο θεσμός των “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2023” επιβραβεύει την αριστεία μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

O Διεθνής Τουριστικός Οργανισμός ΤΕΖ TOUR ως γνωστόν, δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 16 χρόνια και στην Ελλάδα, φέρνοντας επισκέπτες από τη Ρουμανία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Ρωσία, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, τη Μολδαβία,  τη Βουλγαρία, το Καζακστάν αλλά και από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex.

Ο πρόεδρος & δ/νων σύμβουλος της TEZ TOUR Ελλάδος κ. Δημήτριος Χαριτίδης σε δήλωση του τονίζει: «Σε μια δύσκολη συγκυρία, εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων στον κόσμο, η νέα  αυτή διάκριση είναι μια δικαίωση για τη στρατηγική επιλογή του διεθνή τουριστικού οργανισμού TEZ TOUR να αναπτύξει την Ελλάδα σαν στρατηγικό προορισμό του και οφείλεται στη συνεχή και ακούραστη προσπάθεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας στους οποίους αφιερώνουμε και το βραβείο αυτό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει