Δεν ήθελε ούτε δίπλα της να κάτσει!

Ούτε δίπλα τους δεν τους θέλει! Ένα μικρό επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Ολύμπιον, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε η παρούσα στο επεισόδιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου, αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε μένα και την κ. Αχτσιόγλου, αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μάλαμα. Σύμφωνα με την κ. Μάλαμα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευεθρίας «ζήτησε από τα παιδιά του Φεστιβάλ να αλλάξει θέση». «Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κ. Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά», πρόσθεσε με νόημα.

«Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου» δήλωσε ο Διαμαντής Καραναστάσης, σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία» είπε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει