Μόλις μία ώρα το 24ωρο εκτός σπιτιού για τον ηλικιωμένο που σημάδεψε με πιστόλι την εν διαστάσει σύζυγό του

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τίθεται από σήμερα με απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας ο 84χρονος, ο οποίος απολογήθηκε για την κατηγορία της απόπειρας  ανθρωποκτονίας σε βάρος της 61χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

Λόγω της προχωρημένου της ηλικίας και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αποφασίστηκε να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και του επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι μόλις για μία ώρα την ημέρα. Απαράβατος όρος να μην πλησιάσει με κανένα τρόπο την εν διαστάσει σύζυγό του. Η ποινική μεταχείριση του 84χρονου καταδεικνύει ότι υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι περίμενε την εν διαστάσει σύζυγο έξω από το σπίτι και τη σημάδεψε με πιστόλι, απαιτώντας να του επιστρέψει κάποια χρήματα. Αν δεν έμπαινε στη μέση ο γιος του πρώην ζευγαριού για να αφοπλίσει τον 84χρονο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πώς θα εξελισσόταν το επεισόδιο.

Πάντως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει την 61χρονη και υποστηρίζει ότι ήθελε μόνο να την απειλήσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει